Εταιρεία

“made to measure athens, greece”

Χειροποίητα πουκάμισα προσδίδοντας στην υφή την αίσθηση της πολυτέλειας, δεν μπορεί να είναι άλλα από Made to measure δημιουργίες ανδρικών ενδυμάτων μοναδικών πουκαμίσων (Shirts) της Made to Measure Athens.

FAQ

Quality and quantity in equal measure

 • Είναι αξιόπιστο Brand το Made to Measure?

  Η ιστορία μας χρονολογείται από το 1975, ακριβώς 47 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ενδύματος. Σκοπός μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε Tailor made δημιουργίες ανδρικών πουκαμίσων βασιζόμενοι σε υψηλά standards με δέσμευση να εξελισσόμαστε συνεχώς με βάση τα trends της εποχής.

 • Γιατί να επιλέξεις την made to measure Greece

  Τέλεια εφαρμογή, αποκλειστικά υλικά και μοναδικός σχεδιασμός. καλωσορίσατε στον κόσμο του Ελληνικού χειροποίητου πουκαμίσου MADE TO MEASURE ATHENS GREECE!. Κατασκευάζοντας πουκάμισα που φοριούνται εύκολα, η made to measure προσφέρει στους πελάτες τέλειο στυλ σε συνδυασμό με εφαρμογή στα μέτρα σας.

 • Πως κατασκευάζονται τα πουκάμισα που φοράτε

  Ταξιδεύουμε οι ίδιοι στο εξωτερικό και επιλέγουμε τα καλύτερα υφάσματα Α ποιότητας σε συνδυασμό με νήματα και υπερ-σύγχρονες μηχανές δημιουργούμε στο δικό μας εργοστάσιο παραγωγής μοναδικά, εκλεπτισμένα ανδρικά πουκάμισα που χαρακτηρίζονται σύγχρονα-διαχρονικά.

 • Εξειδίκευση και εμπειρία

  Υψηλή εξειδίκευση – Μακροχρόνια εμπειρία – Σύγχρονος εξοπλισμός – Αγάπη για το πουκάμισο. Προσφέρουμε χαρακτηριστικά που μας καθιστούν μοναδικούς στο είδος μας για το στυλ που ράβουμε και την ποιότητα που προσφέρουμε.

 • Μακρά Παράδοση

  Προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια εξατομικευμένες λύσης για κάθε στυλ και είδος πουκαμίσου με λεπτομέρεια στο γιακά όπως. Κλασικός γιακάς, γιακάς πουκαμίσου Club, Francese, City, Smoking πουκάμισα - Button Down γιακάδες με επιλεγμένα προσεκτικά υφάσματα και υψηλή ραπτική που ανταποκρίνεται σε απαιτητικούς πελάτες.

 • Με αγάπη στο Γαμπριάτικο πουκάμισο

  Προσφέρουμε “υψηλή ραπτική” στη δημιουργία αποκλειστικών πουκαμίσων κατασκευασμένων από ακριβά υφάσματα υψηλής ποιότητας για την ημέρα του Γάμου σας. Αριστούργημα της υψηλής ραπτικής το Γαμπριάτικο πουκάμισο από την Made to measure Athens, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε!